Παρασκευή, 23 Ιουλίου, 2021
Αρχική Κρήτη Άγιος Νικόλαος: Οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά ζητάει τη βοήθεια μας

Άγιος Νικόλαος: Οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά ζητάει τη βοήθεια μας

Έκκληση μέσω του Kritiworld.gr κάνει μια οικογένεια με δύο ανήλικα παιδιά, από χωριό του Δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία κινδυνεύει να βρεθεί χωρίς ρεύμα.

Η τετραμελής οικογένεια, σύμφωνα με την μητέρα των παιδιών, αδυνατεί να εξοφλήσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ αφού η ίδια είναι άνεργη και τα χρήματα που κερδίζει ο σύζυγος της από τα μεροκάματα που κάνει σε αγροτικές εργασίες δεν αρκούν για να ανταπεξέλθουν. Το ενδεχόμενο δε, να διακοπεί το ρεύμα δεν θα έχει συνέπειες μόνο στην ποιότητα ζωής τους αλλά και στην υγεία τους, αφού και οι δύο γονείς είναι υποστηριζόμενοι από συσκευή άπνοιας ύπνου.

Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της μητέρας, σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα παιδιά της οικογένειας με την τηλεκπαίδευση καθώς η οικογένεια δεν διαθέτει υπολογιστή και σύνδεση στο ίντερνετ. Τα παιδιά (το ένα φοιτά στο γυμνάσιο και το άλλο στο δημοτικό) εξυπηρετούνται με φορητό υπολογιστή που έχουν δανειστεί από το γυμνάσιο της περιοχής και χρησιμοποιούν γειτονικό σπίτι για να συνδεθούν στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας.

Παράλληλα η μητέρα, κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να σε είδη ρουχισμού και κλινοσκεπάσματα των παιδιών.

Το τηλέφωνο της μητέρας για όποιον επιθυμεί να επικοινωνήσει μαζί της είναι:6974602323