Έγκλημα στο Ρέθυμνο: «Αποχαιρετούν» τον κυνηγό – Χειρουργήθηκε ο δράστης

Ερευνά το περιστατικό η αστυνομία


Μουδιασμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο Μπαλί Ρεθύμνου εξαιτίας του εγκλήματος που σημειώθηκε με θύμα τον 49χρονο κυνηγό Γ. Κ. και δράστη έναν 45χρονο κτηνοτρόφο.

Αποχαιρετούν τον κτηνοτρόφο

Η τελευταία πράξη του… δράματος αναμένεται να παιχτεί σήμερα στις 2 το μεσημέρι.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να αποχαιρετήσει τον 49χρονο Γ.Κ. καθώς η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο Μπαλί.

Χειρουργήθηκε ο 45χρονος κτηνοτρόφος

Την ίδια ώρα, χειρουργήθηκε χθες ο 45χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 45χρονος φέρει τραύματα στο σώμα και το χέρι με τους ωστόσο φαίνεται πως δεν κινδυνεύει η υγεία του.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται αστυνομική παρουσία η οποία φρουρεί τον κτηνοτρόφο που έχει συλληφθεί για ανθρωποκτονία.

Από μία αφορμή έγινε το… κακό

Η αρχή έγινε χθες το πρωί όταν ο 49χρονος ήταν με τα κυνηγόσκυλά του στην περιοχή όπου διατηρεί ο κτηνοτρόφος το ποιμνιοστάσιό του.

Κάποια στιγμή τα κυνηγόσκυλα μπήκαν μέσα στο ποιμνιοστάσιο με τον κτηνοτρόφο να εκνευρίζεται καθώς απειλούνταν τα ζώα του.

Έτσι ξεκίνησε η έντονη λογομαχία ανάμεσα στους δύο άνδρες και τελικά δεν άργησαν να βγουν και οι… καραμπίνες.

Ακολούθησαν πυροβολισμοί με τις σφαίρες να βρίσκουν τον 49χρονο στο θώρακα και να πέφτει νεκρός.

Την ίδια ώρα τραυματίστηκε στο σώμα κι ο 45χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ερευνούν τα βαθύτερα αίτια οι αστυνομικοί

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί αν η αφορμή ήταν και η αιτία για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Μπαλί ή αν υπάρχουν βαθύτεροι λόγοι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο άνδρες ήταν κάτοικοι στην ίδια περιοχή και γνωρίζονταν μεταξύ τους.