Έδειραν διανομέα των ΕΛΤΑ στο Ηράκλειο

Ξυλοδαρμός σημειώθηκε εναντίον ενός 40χρονου διανομέα των ΕΛΤΑ ο οποίος πήγε να παραδώσει ένα φάκελο σε επιχείρηση του Ηρακλείου στο Γιόφυρο και εκεί εντελώς αναίτια δέχτηκε την επίθεση του παραλήπτη προκαλώντας του τραύματα στο σώμα κάτι που επιβεβαίωσε και ο ιατροδικαστής με εξέτασή του.

Ο συγκεκριμένος διανομέας απευθύνθηκε στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Στέλιο Βοργιά ο οποίος καταδίκασε την επίθεση εναντίον του υπαλλήλου του ΕΛΤΑ και δήλωσε την στήριξή του ενώ ενημερώθηκε για το περιστατικό η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εργαζόμενου, πριν απο 2 μέρες έλαβε εντολή να παραδώσει ένα φάκελο σε επιχείρηση στην περιοχή Γιόφυρο. Ο υπάλληλος της οποίας τον ενημέρωσε ότι ο ιδιοκτήτης έλειπε και τον παρακάλεσε να περιμένει. Ο διανομέας θεώρησε ότι έπρεπε να παραδώσει άλλα δέματα και όταν πλέον επέστρεψε στην επιχείρηση να παραδώσει τον φάκελο, ο ιδιοκτήτης τον απείλησε φραστικά, τον κλείδωσε στα γραφεία και άρχισε να τον χτυπά. Ο ίδιος τρόμαξε και κάλεσε την Αστυνομία, κατέθεσε μήνυση και επισκέφθηκε ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πράγματι έφερε μώλωπες στο σώμα του.

Πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη με την συμπαράσταση του Εργατικού Κέντρου.