Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας στην Κρήτη για την κακοκαιρία

Καταστροφές στη Κρήτη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, Φωτογραφία από τον Φεβρουάριο του 2019 EUROKINISSI

Οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες δηλώνουν έτοιμες να αντιμετωπιστούν περιστατικά έκτακτης ανάγκης ενόψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται τις επόμενες ώρες στο νησί – Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες.


Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας στη Περιφέρεια Κρήτης ενόψει της κακοκαιρίας. Έτοιμος είναι ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης και όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες προκειμένου να αντιμετωπιστούν περιστατικά έκτακτης ανάγκης ενόψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναμένονται τις επόμενες ώρες στο νησί.

Μάλιστα στην περιφέρεια πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Λεονταράκη με την συμμετοχή στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, στελεχών της Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, και εκπροσώπων Δήμων.

Ιδιαίτερη βαρύτητα όπως εξήγησε ο κ. Κουκιαδάκης έχει η ενημέρωση των πολιτών και η τήρηση των οδηγιών που περιλαμβάνουν όπως διευκρίνισε την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.