Έρευνες του λιμενικού για το πτώμα που βρέθηκε στην Παχειά Άμμο-Αναζητούν τα υπόλοιπα μέλη του σώματος

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση του λιμενικού σώματος του Αγίου Νικολάου προκειμένου να βρεθούν τα υπόλοιπα μέλη του πτώματος που εντοπίστηκε χθες στην Παχειά Άμμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η έρευνα γίνεται τόσο διά θαλάσσης όσο και ξηράς με τις αρχές να αναζητούν επιπλέον και στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν στην υπόθεση αυτή.

Την ίδια ώρα, σήμερα θα βρεθεί στον Άγιο Νικόλαο και ιατροδικαστής ο οποίος θα κάνει μία πρώτη αυτοψία στο πτώμα ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή.

Ήταν τουλάχιστον πέντε μήνες στη θάλασσα

Το άψυχο σώμα που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται πως ήταν στη θάλασσα για τουλάχιστον πέντε με έξι μήνες.

Μάλιστα, το πτώμα ξεβράστηκε στην όχθη της Παχειάς Άμμου σε κατάσταση που δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί καθώς του λείπουν τα άκρα του.

Απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή

Πολλές είναι οι απαντήσεις που αναμένονται από τη νεκροψία τόσο για το φύλλο του πτώματος (αν ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα), την ηλικία και γενικότερα την ταυτότητά του αλλά και τις συνθήκες του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα βρέθηκε από εργάτη την ώρα που πραγματοποιούσε εργασίες εκσκαφής στον χώρο.