Ο δρόμος έχει κλείσει, οι αρχές ασφαλείας έχουν περικυκλώσει την περιοχή
Συναγερμός σήμανε στις βρετανικές Αρχές καθώς ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά σε Γυμνάσιο στο Έσσεξ.
Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, υπάρχουν τραυματίες από το περιστατικό που συνέβη στον δρόμο Willingale κοντά στο Γυμνάσιο Debden, σήμερα 2 Δεκεμβρίου.
Ο δρόμος είναι προς το παρόν κλειστός και προς τις δύο κατευθύνσεις και οι οδηγοί δεν έχουν πρόσβαση στην περιοχή.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο, ωστόσο, δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, αλλά η φύση του συμβάντος είναι άγνωστη σε αυτό το στάδιο.
Οι μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο κάνουν λόγο για «αρκετούς τραυματίες», όλοι τους μαθητές που σχολούσαν εκείνη την ώρα από το σχολείο στο Έσεξ. Ο πατέρας μια μαθήτριας, που δεν έδωσε το όνομά του στα ΜΜΕ, δήλωσε: «Ένα αυτοκίνητο Ford KA ανέβηκε στο πεζοδρόμιο πίσω της (εννοεί την κόρη του). Ο φίλος της παρασύρθηκε από το όχημα, όπως και ένα άλλο αγόρι το οποίο τραυματίστηκε πολύ άσχημα».
#BREAKING : Loughton , England – Multiple children have been hit by a vehicle near Debden Park High School in #Loughton , Essex. pic.twitter.com/iGzozr0Afp
— Shark NewsWires (@SharkNewsWires) 2 Δεκεμβρίου 2019
Η αστυνομία του Essex ζήτησε από τους πολίτες να μην πλησιάζουν τη περιοχή.
We remain at the scene of this collision in #Loughton and the picture is fast moving. We would urge people not to speculate on the circumstances or people involved. We must make sure our updates are accurate.
In the meantime any witnesses please follow the request below. https://t.co/jSmj0Pywja
— Essex Police (@EssexPoliceUK) 2 Δεκεμβρίου 2019