Έτοιμος να αναχωρήσει για το κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα ο Μάριος

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αναχωρήσει για τη Λάρισα ο 25χρονος Μάριος Πατσαδάκης προκειμένου να μεταβεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο 25χρονος Ηρακλειώτης αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.
Υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι και εδώ και 2 περίπου μήνες δίνει τη δική του μάχη.

Ο Μάριος λίγες ημέρες πριν το ατύχημα είχε απολυθεί από το στρατό. Δεν είχε ασφάλεια και τα έξοδα για την αποκατάσταση του είναι δυσβάστακτα για την μητέρα του, Νικη Ασκορδαλακη.

Κέντρο αποκατάστασης Λάρισα

Τα έξοδα νοσηλείας για την αποκατάσταση του Μάριου, που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα από την αριστερή πλευρά ανέρχονται σε 7.500 ευρώ το μήνα. Ο Μάριος έχει επαφή με το περιβάλλον όμως δεν μιλάει καθόλου.

Η μητέρα μιλώντας στο cretapost δήλωσε πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σ ενα τέτοιο ποσό.« Δεν ξέρουμε πόσο θα χρειαστεί η παραμονή του στο κέντρο. Είναι 7.500 ευρώ ο μήνας. Είμαι μόνη μου.Αυτό το παιδί το μεγάλωσα μόνη μου. Δεν έχω χρήματα» τονίζει χαρακτηριστικά.

Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώνουν χρήματα για να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένεια και για να μπορέσει και πάλι ο Μάριος να σταθεί στα πόδια του και να επιστρέψει γερός και δυνατός κοντά τους.

«Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτό τον αγώνα να ξαναδούμε το Μάριο όρθιο και όπως πριν μπορεί να το κάνει ακόμα και με το ελάχιστο από το υστέρημα του…επίσης με κοινοποίηση να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γίνεται.Ο παρακάτω λογαριασμός αφορά το Μάριο και τον οποίο θα τον διαχειρίζεται η μητέρα του Νικη Ασκορδαλάκη.

Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR 1201102040000020464361458 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΣΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ» δηλώνουν στο cretapost φίλοι της οικογένειας.