Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στον υπό κατάληψη χώρο… έβγαλε “λαβράκι”

Στην εξιχνίαση δύο σοβαρών υποθέσεων κλοπών προχώρησε χθες η Αστυνομία στο Ηράκλειο μετά από έφοδο που έκανε στο υπό κατάληψη Ξενία, στον Καρτερό.
Η επιχείρηση του ΑΤ Χερσονήσου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στον υπό κατάληψη χώρο, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό τριών ανδρών ηλικίας 27, 34 και 58 ετών καθώς και μιας γυναίκας 34 ετών οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στις δύο υποθέσεις κλοπών.
Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τα τέσσερα άτομα είχαν διαπράξει δύο κλοπές σε σπίτια στις 19.11.2018 και στις 05.12.2018, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 52.000 ευρώ, δολάρια αξίας 3.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 34χρονος, ο 58χρονος και ακόμη ένας ημεδαπός ηλικίας 48 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στο χώρο τοιυ παλιού Ξενία που διαχειρίζεται εταιρεία μετατρέποντας τον σε κατοικία τους.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.