Έφυγε από την Κρήτη το γκρουπ των 23 Ιταλών τουριστών

Αναχώρησαν τις πρωινές ώρες σήμερα οι 23 Ιταλοί που βρέθηκαν για δύο ημέρες στα Χανιά, προκαλώντας έστω και μικρή ανησυχία στην τοπική κοινωνίας, εξαιτίας του γνωστού θέματος με τον Κορονοϊό, που έχει γίνει η αιτία να τεθεί σε καραντίνα ολόκληρη η χώρα τους, εδώ και λίγα 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, που αποκάλυψε και την παρουσία τους χθες, με σχετικό ρεπορτάζ, το γκρουπ των Ιταλών έφθασε στα Χανιά την Δευτέρα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η επίσκεψη των 23 Ιταλών στα Χανιά, την δεδομένη χρονική περίοδο και με δεδομένη την κατάσταση στην χώρας τους, θορύβησε τις αρχές των Χανίων που ήρθαν σε επικοινωνία τόσο με την Διεύθυνση του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν, χωρίς όμως να κρίνεται απαραίτητο να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα, καθώς δεν είχαν διαπιστωθεί ενδείξεις ανησυχητικού χαρακτήρα.

Γεγονός πάντως είναι πως η αναχώρηση τους από τα Χανιά δεν ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αλλά προφανώς επισπεύσθηκε, εξαιτίας της ανησυχίας που προκλήθηκε, καθώς η χώρα προέλευσης τους είναι μια χώρα που βρίσκεται σε καραντίνα και μέχρι και σήμερα θρηνεί εκατοντάδες θύματα εξαιτίας του κορονοϊού.

Μάλιστα ενδεχομένως να υπήρξαν και παράπονα από άλλους πελάτες, προς το ξενοδοχείο των Χανίων που δέχθηκε να φιλοξενήσει το συγκεκριμένο γκρουπ.