Αθλητής του ΟΦΗ έσωσε επιβάτη που έπαθε εγκεφαλικό!

Ο σέντερ του ΟΦΗ που είναι και φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης έσωσε την ζωή επιβάτη που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής κατά την διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ από την Αθήνα όπου αντιμετώπισε τον Πανερυθραϊκό.

Ένας επιβάτης του πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο άνδρας ηλικίας περίπου 70 χρονών χρειάστηκε την άμεση παρέμβαση γιατρού και αμέσως ο Λεωνίδας Μπουμπάρης έπραξε ως γιατρός.

Ο σέντερ του ΟΦΗ συνέδρασε καθοριστικά προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του 70χρονου άνδρα καθώς υπήρξε μεγάλος κίνδυνος για την ζωή του καθώς το πλοίο είχε αποχωρήσει, ήδη, από το λιμάνι του Πειραιά.

Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του Μπουμπάρη, η κατάσταση του ηλικιωμένου άνδρα σταθεροποιήθηκε με το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά όπου και βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 70χρονο μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του έχει ξεφύγει από κίνδυνο για την ζωή του.