Αναζητείται Ιεραπετρίτισσα για το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ.

Δυσαναπλήρωτο το κενό του Αντώνη Βγόντζα στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο Λασίθι


Όπως όλα δείχνουν, ο αδόκητος χαμός του αείμνηστου συνεργάτη της “Ν.Κ.” και πολιτευτή Αντώνη Βγόντζα αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στον νομό Λασιθίου, όπου είχε αποφασιστεί να συμμετάσχει για να διεκδικήσει ο διακεκριμένος δικηγόρος τη μία από τις δύο έδρες, μαζί με άλλους τρεις συντρόφους του.

«Το ΚΙΝ.ΑΛ. εδώ και πολύ καιρό έχει ανακοινώσει ότι στο ψηφοδέλτιο του νομού Λασιθίου θα συμμετέχουν ο ορθοπαιδικός Μανόλης Κλώντζας και η υπάλληλος της Αντιπεριφέρειας Λασιθίου Αναστασία Ανδρουλάκη από τον Άγιο Νικόλαο, ο επιχειρηματίας Φάνης Εικοσιπεντάκης από τη Σητεία και ένα ακόμη στέλεχος που τώρα πλέον, μετά την απώλεια του συντρόφου Αντώνη Βγόντζα και την ποσόστωση στις γυναίκες που πήγε στο 40%, θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι γυναίκα από την Ιεράπετρα, για να υπάρχει και το κριτήριο της εκπροσώπησης όλων των περιοχών του νομού Λασιθίου. Έχουμε στείλει κάποια βιογραφικά γυναικών από την Ιεράπετρα και περιμένουμε ακόμη μερικά για να συμπληρώσουμε τη λίστα των συντροφισσών, από τις οποίες θα επιλεγεί εκείνη που θα συμπληρώσει το ψηφοδέλτιό μας στον νομό Λασιθίου», μας είπε ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. στον νομό Λασιθίου Γιώργος Μπελούκας από τον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι μεταξύ αυτών είναι και το όνομα της εκπαιδευτικού Φωτεινής Ραπάνη, που πήρε μέρος πρόσφατα στις περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Σταύρου Αρναουτάκη.

Ανεβασμένα ποσοστά

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι από καιρό έτοιμο για να δώσει τη μάχη στις βουλευτικές εκλογές, ειδικά τώρα που τα ποσοστά μας ανεβαίνουν και που ο στόχος να κερδίσουμε τη μία από τις δύο έδρες στον νομό Λασιθίου δεν είναι ανέφικτος. Στις πρόσφατες ευρωεκλογές πήραμε 15,10% με 6.120 ψήφους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 26,80% με 11.035 ψήφους. Η διαφορά μας είναι 5.500 ψήφοι. Οι περισσότεροι από αυτούς που ψήφισαν είναι παλιοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που σιγά-σιγά επιστρέφουν στο “σπίτι” τους. Για να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε την έδρα από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει οι 2.500 από αυτούς που μας λείπουν να ψηφίσουν το Κίνημα Αλλαγής. Αυτός είναι ο στόχος μας και πιστεύω ότι μπορούμε να τον πετύχουμε», πρόσθεσε ο Γιώργος Μπελούκας.

 

«Απογοήτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Η κατακόρυφη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά αλλά και στον νομό Λασιθίου και η απογοήτευση των παλιών μας συντρόφων, που παραπλανήθηκαν από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Αλέξη Τσίπρα, τους αναγκάζουν να επιστρέψουν στο Κίνημα Αλλαγής, να το στηρίξουν και να δώσουν μαζί μας τη μάχη για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου», κατέληξε ο Γιώργος Μπελούκας. Σχολιάζοντας τις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, ο Γιώργος Μπελούκας είπε ότι «είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του Σταύρου Αρναουτάκη, τον οποίο στηρίξαμε, αλλά και από τις προσπάθειες που έκαναν τα στελέχη μας στους Δήμους. Συνειδητά δε δώσαμε στηρίξεις σε υποψήφιους δημάρχους, γιατί σεβαστήκαμε την απόφασή τους να κατεβούν σαν ανεξάρτητοι σε όλους τους Δήμους», πρόσθεσε ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. στον νομό Λασιθίου Γιώργος Μπελούκας.