“Αναστάσ…φατσούλες..;;;”

Με… αυτοτρολάρισμα και ένα νέο χιουμοριστικό βίντεο η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί να περάσει το μήνυμα στους Έλληνες να οδηγούν με ασφάλεια


Ένα νέο βίντεο, με αφορμή την επικείμενη πασχαλινή έξοδο των Ελλήνων στα χωριά τους, κυκλοφόρησε από την Ελληνική Αστυνομία.

Με πολύ χιούμορ και αρκετό… αυτοτρολάρισμα, το βίντεο επιχειρεί να περάσει το μήνυμα στους Έλληνες να οδηγούν με ασφάλεια για να περάσουν ήσυχες και ευτιχισμένες γιορτές. Γρήγορο μοντάζ, πετυχημένες ατάκες που βγάζουν γέλιο και πολύ όμορφες εικόνες από την ελληνική ύπαιθρο, παρακινούν τους πολίτες τουλάχιστον… να δουν το βιντεάκι ολόκληρο!

Το «σενάριο» εκτυλίσσεται το Πάσχα σε ένα χωριό της ελληνικής επαρχίας, όπου ένας αστυνομικός μοιράζει κλήσεις σε σταθμευμένα ΙΧ. Κάποια στιγμή, έξαλλος, βγαίνει από το τμήμα ο διοικητής του και τον φωνάζει. Κρατώντας τα γνωστά ροζ χαρτάκια στα χέρια ρωτά τον Αναστάση τι κάνει και γιατί, αφού βλέπει πως πάνω στις κλήσεις είναι ζωγραφισμένες… “φατσούλες”: «Φατσούλες, Αναστάσ’, φατσούλες;», λέει με… απόγνωση και προφορά.

Η… εξήγηση του «Αναστάσ’» στο βίντεο της ΕΛΑΣ: