Ανατροπή με το δεύτερο δείγμα του ηλικιωμένου: Δεν έχει κορωνοϊό!

Μένει στο νοσοκομείο για να ληφθεί και τρίτο δείγμα


Ανατροπή στην υπόθεση του 87χρονου με τον κορωνοϊό! Αρνητικό ήταν το 2ο δείγμα της εξέτασης του 87χρονου, σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Χανίων και τα Χανιώτικα Νέα!

Ο 87χρονος , που είχε υπολογιστεί ως το 17ο επιβεβαιωμένο κρούσμα, θα παραμείνει στο νοσοκομείο Χανίων για ένα διήμερο ακόμα προκειμένου να γίνει λήψη και τρίτου δείγματος.

Αρνητικοί στον κορωνοϊό  ήταν  κι όλοι οι συγγενείς και τα κοντινά πρόσωπα του 87χρονου άντρα. Αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα των δειγμάτων που είχαν ληφθεί χθες και εξετάστηκαν στα ειδικά εργαστήρια.

Αρνητικό στον ιό και το προσωπικό της καρδιολογικής μονάδας του Νοσοκομείου Χανίων με το οποίο είχε έλθει σε επαφή ο 87χρονος πριν από ένα δεκαπενθήμερο ενώ σήμερα έγινε και δεύτερο τεστ για κορωνοϊό στον  ηλικιωμένο.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης Υγεινομικής Περιφέρειας Κρήτης κ. Ε. Μπορμπουδάκη όλοι οι έλεγχοι που έγιναν σε 27 συνολικά άτομα του προσωπικού του ΠΑΓΝΗ ήταν αρνητικοί σε ότι αφορά τον κορωνοιό. Τα 27 άτομα εργάζονταν στο τμήμα που είχε φιλοξενηθεί στο ΠΑΓΝΗ ο 87χρονος από την Κίσσαμο.