Ανατροπή στην υπόθεση του 73χρονου που έσερνε τον σκύλο με το αυτοκίνητο;

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση του 73χρονου που έσερνε έναν σκύλο με το αυτοκίνητό του μετά από αναρτήσεις στο Facebook από την Ομάδα Εθελοντών «Νοιάζομαι» και ενός φιλόζωου, που υποστηρίζουν, ότι είναι αθώος.

Με ανάρτηση στο Facebook στην ομάδα αυτή, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την φροντίδα του σκύλου, Γιάννης Σκεπετζάκης, υποστηρίζει, πως ο ηλικιωμένος προσπάθησε να κάνει μία καλή πράξη, αλλά δεν είχε τη δύναμη σηκώσει τον σκύλο και να τον βάλει στο αυτοκίνητό του.

Στο κείμενο που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: «Ένας φιλόζωος ένας γεράκος 80 χρόνων έκανε μία καλή πράξη… και τώρα βρίσκεται στην αστυνομία κατηγορούμενος…. απλά δεν είχε δύναμη Λόγω ηλικίας να σηκώσει το σκύλο να τον βάλει στο αυτοκίνητο και τον έδεσε για να τον πάει δέκα μέτρα παραπέρα στο κτήμα του από φόβο μήπως τον σκοτώσουν Αυτοί που είχαν τα πρόβατα το σκυλάκι από σήμερα θα είναι σε εμένα μαζί με τα υπόλοιπα δικά μου ..το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και λάθος… γνωστά άτομα σε όλη την Ελλάδα Στοχοποίησαν τον άνθρωπο από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο.. και για να μην νομίζετε ότι τον γνωρίζω τον άνθρωπο απέχει από εμένα 50 περίπου χιλιόμετρα το φιλοζωικό σωματείο εθελοντών Ρεθύμνου νοιάζομαι αυτά τα θαυμάσια κορίτσια έχουν αναλάβει την προστασία του .. Μία συμβουλή από εμένα μην προβαίνετε σε λάθος κοινοποιήσεις χωρίς να διασταυρώνεται τα πραγματικά περιστατικά Μη γίνεστε όχλος γιατί κινδυνεύουν άνθρωποι….».