Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έβγαλε τα μάτια του με πιρούνι

Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αυτοτραυματίστηκε βαριά βγάζοντας τα μάτια του με πιρούνι.


Σύμφωνα με το armyvoice.gr, ανθυποπλοίαρχος ιπτάμενος στη μονάδααπό την 1η Μοίρα ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος ήταν σε ιατρική παρακολούθηση λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε, έβγαλε με πιρούνι τα μάτια του. Ο πιλότος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαν στο Armyvoice.gr o πιλότος των ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού αντιμετώπιζε τελευταία προβλήματα με την ψυχική του υγεία και για τον λόγο αυτό ακολουθούσε την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή. Ωστόσο για άγνωστο λόγο και κάτω από άγνωστες συνθήκες στράφηκε με πηρούνι κατά των ματιών του και αυτοτραυματίστηκε.

Μετά την επέβμαση στο ΝΝΑ, νοσηλεύεται στην κλειστή ψυχιατρική κλινική του 251 ΓΝΑ. Το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα έχει προκαλέσει θλίψη στους συναδέλφους του, αλλά κυρίως έχει ανοίξει στόματα που μιλάνε για συνθήκες μεγάλης πίεσης στην δουλειά τους, η οποία ενδέχεται να έχει και τέτοια αποτελέσματα.