Εκούσια απαγωγή 17χρονης αλλοδαπής από 57χρονο ερωτοχτυπημένο

Λένε ότι ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, αλλά όταν δεν έχει συμπληρωθεί το 18ο έτος της ηλικίας, η Αστυνομία κοιτά να σε βρει για να λογοδοτήσεις. Έτσι λοιπόν οι Αρχές αναζητούν έναν 57χρονο για να λογοδοτήσει για την εκούσια απαγωγή μιας 17χρονης αλλοδαπής.

Η  «απαγωγή» της ανήλικης σημειώθηκε στο Ηράκλειο με πρωταγωνιστές τον 57χρονο Ηρακλειώτη, έμπορο στο επάγγελμα και την 17χρονη κοπέλα για την οποία οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κουρδικής καταγωγής από το Ιράκ.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο έρωτάς τους αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα και ήταν τόσο σφοδρός που κανείς δεν μπορούσε να μπει εμπόδιο ανάμεσά τους, ούτε καν κι εκείνοι που γνώριζαν και παραξενεύονταν από τη μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Ο 57χρονος και η 17χρονη γνωρίστηκαν πριν αρκετούς μήνες, μένουν σε σχετικά κοντινή απόσταση, ενώ η επαγγελματική ενασχόληση του μεσήλικα, έδωσε και την ευκαιρία στην ανήλικη για να κάνουν μια πρώτη γνωριμία και στη συνέχεια να μπει το νερό στ’ αυλάκι.

Η σχέση τους δεν έγινε από την αρχή γνωστή στο οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας, η οποία μένει στο Ηράκλειο με τη μητέρα της και τα πέντε της αδέρφια.

Το ζευγάρι αποφάσισε χωρίς κανείς να ξέρει τι προηγήθηκε να εξαφανιστεί, κάτι που έγινε την περασμένη Πέμπτη και χωρίς κανείς να ξέρει το παραμικρό, αλλά ούτε και που βρίσκεται η «ερωτική φωλιά» τους.

Η μητέρα της 17χρονης, η οποία μαζί με τα έξι παιδιά της βρίσκεται στο Ηράκλειο αρκετούς μήνες, όπως μας είπαν αστυνομικές πηγές, αναζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας, καθώς δεν ήξερε τι είχε συμβεί στο παιδί της. Την επόμενη ημέρα της απουσίας της, την προηγούμενη δηλαδή Παρασκευή, κατέφυγε στο Αστυνομικό Μέγαρο και κατήγγειλε την «απαγωγή» της κόρης της από τον 57χρονο.

Η υπόθεση αρχικά φαινόταν ότι δεν θα έχει συνέχεια, αφού όταν αστυνομικοί αναζήτησαν τον 57χρονο, έμαθαν από το περιβάλλον του ότι η κοπέλα είναι 18 ετών, άρα ενήλικη κι όχι 17 χρόνων. Η μητέρα της όμως παρουσίασε στους αστυνομικούς ένα διαβατήριο της κόρης της που την εμφανίζει ως ανήλικη.

Παρά το γεγονός όμως ότι στον 57χρονο ειπώθηκε η ηλικία της- βάσει του ταξιδιωτικού εγγράφου που προσκομίσθηκε από τη μητέρα της- και οι δύο φάνηκαν ανένδοτοι να υποχωρήσουν και να εμφανισθούν στο Τμήμα.