Αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κρήτη: “Της είχε πει ότι θα τη σκοτώσει”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το χρονικό της τραγωδίας, που «γράφτηκε» τη Δευτέρα (04/03), στη Σητεία αποκάλυψε η σύζυγος του αδελφού του θύματος.

«Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Μπαίνω μέσα, εκτελώ και φεύγω. Δεν πάρκαρε καν το αυτοκίνητό του. Είχε αφήσει αναμμένη τη μηχανή και πίσω άλλα αυτοκίνητα έκαναν σειρά και κόρναραν. Χτύπησε την πόρτα του σπιτιού. Η Κατερίνα τού άνοιξε γιατί είχαν κανονίσει να πάνε τα παιδιά στο γιατρό για εμβόλιο» αναφέρει, προσθέτοντας:

«Τη στραγγάλισε. έπειτα μαθαίνουμε πως πήγε στην Αστυνομία και ομολόγησε πως τη χτύπησε. Της το είχε πει πως θα τη σκοτώσει και μετά θα παραδοθεί. Την τελευταία φορά που βρέθηκαν πριν από το συμβάν δεν υπήρχε ένταση. Ερχόταν μέρα παρά μέρα για να δει τα παιδιά του».

Η σύζυγος του αδελφού του θύματος, συγκλονίζει με τη μαρτυρία της στην εφημερίδα “Realnews” καθώς αποκαλύπτει το χρονικό της κακοποίησης που δεχόταν η 32χρονη, πριν τη στραγγαλίσει ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Μεταξύ άλλων, η γυναίκα αναφέρει ότι «εμείς μάθαμε πως περνά άσχημα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα… Δύο ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά τη ρώτησα αν τη χτυπάει. Δεν απάντησε αλλά έκανε ένα μορφασμό και κατάλαβα… Από το σπίτι της έφυγε στις 2 Φεβρουαρίου. Τον αγαπούσε πολύ παρ΄ όλο που περνούσε άσχημα… Εκείνος ζήλευε ακόμα και εμάς, τα αδέλφια της και τις γυναίκες της οικογένειας… Δύο ημέρες πριν φύγει από το σπίτι την είχε απειλήσει με μαχαίρι… Της έλεγε πως την παρακολουθεί».