Αποχαιρετούν τον 23χρονο Νίκο και την 50χρονη Δέσποινα

Στην ίδια εκκλησία οι κηδείες των δύο θυμάτων του τροχαίου


Στα… μαύρα έχει ντυθεί από χθες το Αρκαλοχώρι εξαιτίας των δύο ανθρώπων που ανασύρθηκαν νεκροί μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Η τοπική κοινωνία θρηνεί τον 23χρονο Νίκο και την 50χρονη Δέσποινα που βρήκαν τραγικό θάνατο όταν τα αυτοκίνητά τους συγκρούστηκαν μετωπικά στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Βιάννου, λίγο πριν το Αρκαλοχώρι.

Από το πρωί ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι χτυπάει πένθιμα τις καμπάνες καθώς σε αυτήν την εκκλησία θα τελεστούν και οι δύο κηδείες.

Η αρχή θα γίνει στις 12 το μεσημέρι όπου η σορός του άτυχου Νίκου θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία με τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και πλήθος κόσμου να τον οδηγούν στην τελευταία του… κατοικία.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα θα παιχτεί η τελευταία πράξη του… δράματος καθώς οι φίλοι και οι συγγενείς θα αποχαιρετήσουν την 50χρονη Δέσποινα.

Συγκινητικά μηνύματα και μαντινάδες

Συγκλονίζουν οι μαντινάδες και τα μηνύματα για τον άδικο χαμό των δύο νέων ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Φίλοι και συγγενείς του 23χρονου Νίκου Γκιαουράκη τον αποχαιρετούν με μία μαντινάδα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

untitled-1 untitled-2