Αστυνομικοί κουβαλούσαν στα χέρια κοριτσάκι που έπρεπε να χειρουργηθεί!

Πατέρας και κόρη εγκλωβίστηκαν στην Περιφερειακή του Υμηττού – Τους εντόπισαν άνδρες της ΟΠΚΕ – Έφτασαν στο σπίτι τους μετά τα μεσάνυχτα


Πατέρας και κόρη εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητό τους στην Περιφερειακή του Υμηττού. Το κρύο ήταν τσουχτερό, οι ώρες περνούσαν και το κοριτσάκι που επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ώρες, έπρεπε άμεσα να βρεθεί σε ζεστό περιβάλλον. Μη έχοντας άλλη επιλογή ο πατέρας πήρε το παιδί αγκαλιά και άρχισε να περπατά για χιλιόμετρα στην προσπάθειά του να επιστρέψει στο σπίτι.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα πατέρας και κόρη εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που ανέλαβαν να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στο σπίτι τους. Αστυνομικός μετέφερε το κοριτσάκι στην πλάτη του μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας όπου παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς για να οδηγηθούν στο σπίτι τους.

Στο συγκλονιστικό περιστατικό αναφέρεται με ανάρτησή του στο Facebook, ο επίσημος λογαριασμός της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ξημερώματα (00.30 ώρα) σήμερα. Ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. ερευνά για εγκλωβισμένα άτομα στην Περιφερειακή Υμηττού. Προτεραιότητα, ο απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Κινούνται πεζή για αρκετά χιλιόμετρα με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντοπίζουν και χωρίς δεύτερη σκέψη μεταφέρουν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.
Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, ο ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη”.

Δείτε την ανάρτηση: