Αστυνομικοί πήραν στο κυνήγι 34χρονο που δεν φορούσε μάσκα

Επειδοσιακή ήταν η προσαγωγή ενός 34χρονου στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti, ο άνδρας κυκλοφορούσε μέσα στις Μοίρες χωρίς μάσκα, και όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και του ζήτησαν ταυτότητα, εκείνος άρχισε να τρέχει.

Ένας αστυνομικός τον πρόλαβε, πιάστηκαν στα χέρια, και μάλιστα πάνω στην πάλη έπεσαν πάνω σε τζαμαρία κεντρικού φούρνου, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Οι αστυνομικοί πέρασαν στον 34χρονο χειροπέδες, προκαλώντας την έντονη αντίδραση αυτοπτών μαρτύρων, τον οδήγησαν στο Τμήμα, όπου του βεβαιώθηκε πρόστιμο 300 ευρώ και αφέθη ελεύθερος.

Τι έδειξαν οι τελευταίοι έλεγχοι

Συνολικά 3.042 έλεγχοι έγιναν το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη από την ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού και βεβαιώθηκαν 61 πρόστιμα.

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 50 πρόστιμα, εκ των οποίων 9 στα Χανιά, 4 στο Ρέθυμνο, 33 στο Ηράκλειο, και 4 στο Λασίθι.

Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 11 πρόστιμα, εκ των οποίων, 2 στα Χανιά, 1 στο Ρέθυμνο, 4 στο Ηράκλειο, 1 στο Λασίθι και 3 επί του ΒΟΑΚ.