«Εντυπωσιακό αφιέρωμα» ….24ώρες με τους Καταδρομείς της Κύπρου (video)

Οι Κύπριοι Καταδρομείς αλλάζουν ,οι Καταδρομείς  της Κύπρου  που είναι στόχος των Τουρκικών Κατοχικών Δυνάμεων , φαίνεται να έχουν περάσει σε άλλη εποχή με εξοπλισμό και μέσα διαστημικά !!

Η συντονισμένη προσπάθεια του Υπουργείου Άμυνας με το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς  για αναβάθμιση των Ειδικών Δυνάμεων ,μας εκπλήσσει ευχάριστα

…Ενώ οι Κοινές Ασκήσεις  με τις Ειδικές Δυνάμεις του Ισραήλ όπως η «Shayetet 13» (φωτό) τους έχει δώσει τεράστια εμπειρία  στον Ανταρτοπόλεμο και στις Ειδικές Επιχειρήσεις  , επιθετικό προσδιορισμό

Η ΕΦ προμηθεύτηκε  και μεγάλο  αριθμό όπλων  Tavor X95. που κατασκευάζεται από την αμυντική βιομηχανία του Ισραήλ, Israel Weapon Industries Ltd (IWI).

Ο νέος οπλισμός των ειδικών δυνάμεων είναι διαμετρήματος 5,56 mm (πρότυπα ΝΑΤΟ).

Δείτε το Εντυπωσιακό Αφιέρωμα  στους Κυπρίους Καταδρομείς …

«Για πρώτη φορά εκπομπή της Κυπριακής Τηλεόρασης μπαίνει στα άδυτα των ΛΟΚ. Η σκληρή καθημερινότητα, η πειθαρχία και η επίπονη εκπαίδευση που δοκιμάζει σώμα και ψυχή.

Από το Σταυροβούνι, στα πεδία βολής και τη Βαση Ανδρέας Παπανδρέου, σ’ ένα 24ωρο δράσης και αποκαλυπτηρίων των επιλεκτων της Εθνικής Φρουράς.

Γνωρίζουμε τον Λόχο και τις Ομάδες Ειδικών Επιχειρήσεων, αυτούς των οποίων τα πρόσωπα λίγοι γνωρίζουν. Παρακολουθούμε την καθημερινότητα από το εγερτήριο μέχρι το άλλο πρωί. Ασκήσεις, βολές, συνεντεύξεις και συναισθήματα.»