Βγήκε από την Εντατική ο Στάθης Καραταράκης

υχάριστα είναι τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τυμπακίου Στάθη Καραταράκη ο οποίος στις 9 Φεβρουαρίου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη και έκτοτε νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιάννη Φανουργιάκη, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, πριν από λίγες ώρες βγήκε από τη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται στην Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου. Στο ekriti μίλησε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιάννης Τασσόπουλος ο οποίος δήλωσε ότι “Γίνονται προσπάθειες για να αντιμετωπιστούν όσο τον δυνατόν καλύτερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει“.

Ο 29χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα όταν ο οδηγός σταθμευμένου αυτοκινήτου, άνοιξε την πόρτα του οχήματος χωρίς να δει το μηχανάκι που οδηγούσε ο Στάθης, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο φίλος και συνεπιβάτης του δικύκλου.

Στο πλευρό του Στάθη, η οικογένειά του, ενώ οι φίλοι του μέσα από αναρτήσεις στη σελίδα του στο Facebook, του στέλνουν τη θετική τους ενέργεια και του ζητούν να μην σταματήσει τη μάχη.