Βελτιώνεται η κατάσταση της 62χρονης στο Βενιζέλειο – Τι ισχύει για τους υπόλοιπους;

Η 62χρονη επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου παραμένει στη ΜΕΘ του Βενιζελείου σε σταθερά βελτιούμενη κατάσταση, με αποτέλεσμα να αποσωληνωθεί, ενδεχομένως και μέσα στη μέρα.


Στο ΠΑΓΝΗ, πλέον δεν νοσηλεύεται κανένα κρούσμα με κορονοϊό, oύτε στο Βενιζέλειο, εκτός από την 62χρονη επιβάτιδα του Costa Victoria.

Υπενθυμίζεται πως η 52χρονη από το Μακρύ Γιαλό έχει λάβει ήδη εξιτήριο, από το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου νοσηλευόταν και βρίσκεται σπίτι της σε περιορισμό.

Μάλιστα κι ο 58χρονος ιερέας από το Ρέθυμνο, έχει πάρει επίσης εξιτήριο και βρίσκεται σε περιορισμό στο σπίτι του.

Με το δεδομένο τα 14 επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Κρήτη, οι υπόλοιποι ασθενείς πέραν των αναφερθέντων και του Γερμανού καθηγητή που δυστυχώς απεβίωσε, όλοι οι υπόλοιποι είτε έχουν αναρρώσει, είτε φέρουν ήπια συμπτώματα και βρίσκονται σε περιορισμό στο σπίτι τους.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα πως τα καλά νέα για το νησί, πέραν από την όλο και καλύτερη κατάσταση της υγείας, όσων νοσηλευόνται στα νοσοκομεία του νησιού με κορονοϊό, έχουν να κάνουν και σε επίπεδο οργάνωσης, καθώς βάσει του σχεδιασμού του Υπουργείου Υγείας αναμένεται να δημιουργηθούν πάνω από 10 κλίνες το επόμενο χρονικό διάστημα.