Βρήκαν κι άλλα ναρκωτικά στο πλοίο που είχαν εντοπιστεί 6 τόνοι χασίς

Νέα έρευνα στο πλοίο από τους Λιμενικούς

Φύλλο και φτερό κάνουν οι άνδρες του λιμενικού τα αμπάρια του πλοίου «andreas» καθώς φαίνεται να έχουν εντοπιστεί και άλλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω πλοίο τον Δεκέμβριο του 2017 είχαν εντοπιστεί έξι τόνοι, εκατόν εβδομήντα επτά κιλά και οκτακόσια γραμμάρια (6 .177,800)κάνναβης, συνολικής αξίας 70 εκατ.ευρώ.

Μετά την γιγαντιαία επιχείρηση των ανδρών του Λιμενικού και τον εντοπισμό μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών που έχει εντοπίσει η Ελληνική ακτοφυλακή, το πλοίο βρίσκονταν αγκυροβολημένο στην Αγία Γαλήνη.

Αυτήν την ώρα άνδρες του Λιμενικού έχουν αποκλείσει την περιοχή και ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα στεγανά του πλοίου για τον εντοπισμό και άλλων ναρκωτικών.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ήδη έχουν βρει και άλλες ποσότητες κάνναβης ενώ στην επιχείρηση συμμετέχουν και στελέχη από την Αθήνα που ήρθαν στην Κρήτη για τον λόγο αυτό.

Καρέ – καρέ το ρεσάλτο στο πλοίο το 2017

Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τα 6 μέλη του πληρώματος, συριακής υπηκοότητας, ενώ το ρυμουλκό οδηγήθηκε στην Αγία Γαλήνη Κρήτης, όπου μετά από ενδελεχή έρευνα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 241 δέματα με ναρκωτικές ουσίες, επιμελώς τοποθετημένα σε ειδικές κρύπτες επί του πλοίου.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είχε δηλώσει τότε το πλήρωμα, το ρυμουλκό θα πήγαινε στη Μάλτα για επισκευαστικές εργασίες, ενώ στις 30 Νοεμβρίου 2017 βρισκόταν στη Λευκωσία.