«Βροχή» τα πρόστιμα για μάσκες και…υπεράριθμη μάζωξη σε σπίτι

Επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ- Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι


Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην Κρήτη, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, βεβαιώθηκαν συνολικά 32 πρόστιμα, εκ των οποίων τα 31 αφορούσαν σε μη χρήση μάσκας και το ένα σε…υπεράριθμη μάζωξη σε σπίτι στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, 11 πρόστιμα βεβαιώθηκαν στο Ηράκλειο. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε 2 πεζούς που κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκα,  σε 2 πελάτες σούπερ μάρκετ, 6 πρόστιμα βεβαιώθηκαν σε υπαλλήλους υγειονομικού ενδιαφέροντος, και 1 σε επιβάτη λεωφορείου.

Στο Ηράκλειο όμως έπεσε…πρόστιμο και για μια συνάθροιση σε σπίτι μιας και ο αριθμός των παρευρισκόμενων εκεί, ξεπερνούσε το επιτρεπόμενο όριο , βάσει των νέων περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ στο Ηράκλειο.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκδήλωση έλαβε χώρα σε αυλή σπιτιού, λίγο πριν ο γιος της οικογένειας φύγει για φαντάρος. Το πρόστιμο σε αυτή την περίπτωση μάλιστα ανήλθε στις 3.000 ευρώ

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 16 πρόστιμα σε πεζούς στα Χανιά ενώ καταγράφηκαν 4 παραβάσεις σε εργαζόμενους, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο Ρέθυμνο.