Γεννηματά – Βαρουφάκης – Τσακαλώτος στην Κρήτη

Την Κρήτη αναμένεται να επισκεφθούν οι Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Βαρουφάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος πραγματοποιώντας συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών και αγροτικών φορέων για τα προβλήματα που απασχολούν το νησί.

 

Πρόγραμμα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φ. Γεννηματά: 

Την Δευτέρα 20 Ιουλίου αναμένεται να επισκεφθεί την Κρήτη η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στις 20 Ιουλίου, θα συναντηθεί με εκπροσώπους του αγροτικού τομέα στις Μοίρες, ενώ την Τρίτη 21 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Ηράκλειο με εκπροσώπους των τουριστικών φορέων.

Μάλιστα, η κ. Γεννηματά θα συνοδεύεται από τον Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου και κλιμάκια που θα καταγράψουν τα προβλήματα που απασχολούν το νησί.


Πρόγραμμα του γραμματέα του Μέρα 25 Γ. Βαρουφάκη:

Στο Ηράκλειο θα  βρίσκεται από τη Δευτέρα ο γραμματέας του ΜέΡα 25 Γιάνης Βαρουφάκης καταφθάνοντας στο νησί από την Κυριακή το βράδυ.

Είναι μια επίσκεψη που είχε προγραμματιστεί πριν από την επιβολή των μέτρων κατά της επιδημίας του Κοροναιόυ, που είχε σκοπό να παρουσιάσει τις περιβόητες ηχογραφήσεις, από την εποχή που ήταν υπουργός οικονομικών.

Ο κ. Βαρουφάκης την Δευτέρα, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιώργο Λογιάδη, θα έχει επαφές με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων και εργαζομένων στον τουριστικό τομέα και με εκπροσώπους των αγροτικών φορέων.

Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει επισκέψεις σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης.

Πρόγραμμα του Τομεάρχη Οικονομικών  και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ε. Τσακαλώτου:

Σε εκδήλωση που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου, του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, θα μιλήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο τομεάρχης οικονομικών και βουλευτής θα αναφερθεί σε όλες τις οικονομικές εξελίξεις που απασχολούν την χώρα μας και την Ευρώπη, σε ανοικτή εκδήλωση που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ στην πλατεία Δασκαλογιάννη.

Παρόντες θα είναι και οι τρεις βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, τα στελέχη της Νομαρχιακής με επικεφαλής τον Γραμματέα Δημήτρη Κλαράκη, μέλη και φίλοι του κόμματος.