Γιατρός δικάζεται για κακοποίηση του παιδιού της συντρόφου του

Τα όσα αναφέρονται στο βούλευμα προκαλούν ανατριχίλα αφού ο γιατρός φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί όπου του δινόταν ευκαιρία.


Γιατρός παραπέμπεται να δικαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου με βαρύτατες κατηγορίες καθώς του αποδίδεται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά από το 2005 το 7χρονο αγοράκι της συζύγου του, το οποίο είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης είχε προσδιοριστεί για σήμερα όμως λόγω κακοκαιρίας δεν προσήλθαν μάρτυρες και έτσι η υπόθεση αναβλήθηκε.

Τα όσα αναφέρονται στο βούλευμα προκαλούν ανατριχίλα αφού ο γιατρός φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί όπου του δινόταν ευκαιρία. Άλλοτε στο μπάνιο του σπιτιού τους, συχνά στο υπόγειο, ακόμα και όταν μετέβαιναν στον οδοντίατρο για επίσκεψη φέρεται να το οδηγούσε σε κατοικία δική του στην οποία δεν διέμενε κανείς για να προβαίνει στα όσα καταγγέλλονται σε βάρος του. Από το 2005 η υπόθεση αποκαλύφθηκε το 2015 τότε φέρεται να μίλησε το αγόρι στη μητέρα του επειδή κατά το βούλευμα ένιωσε ότι «απελευθερώθηκε» καθώς ο κατηγορούμενος είχε αποχωρήσει από την οικογενειακή τους στέγη.

Ο γιατρός δηλώνει αθώος και ισχυρίζεται ότι ουδέποτε πείραξε το παιδί της συζύγου του, με την οποία απέκτησαν και δικά τους παιδιά. Φέρεται να μιλάει για σκευωρία σε βάρος του. Να σημειωθεί ότι το αγόρι αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια σοβαρότατο πρόβλημα υγείας από το οποίο διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.