Γκάλης: Μια… τεράστια “ασίστ” του “γκάνγκστερ” στον μικρό Χριστόφορο!

facebook.com/NickGalis6

Ο “θρυλικός” Νίκος Γκάλης προσφέρει μέσα από την πλατφόρμα του “CharityIdols” μια συλλεκτική “χρυσή” μπάλα Molten με την υπογραφή του και μας καλεί να συμμετάσχουμε στη δημοπρασία που θα γίνει, για τη στήριξη του μικρού Χριστόφορου.

“Αγαπητοί φίλοι μου,

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, ημέρες αγάπης χαράς και αισιοδοξίας για όλο τον κόσμο. Δυστυχώς όμως αυτές τις γιορτινές ημέρες, ο μικρός μας φίλος ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, δεν θα γιορτάσει σπίτι του αλλά θα συνεχίσει να δίνει τον τιτάνιο αγώνα του απέναντι σε μια πολύ σπάνια μορφή παιδικού όγκου του εγκεφάλου. Στην προσπάθεια μου να στηρίξω κι εγώ τον αγώνα του μικρού μας φίλου, προσφέρω μέσα από την πλατφόρμα του CharityIdols ( https://www.charityidols.gr/…/episimi-bala-molten-xrysi-spa… )μια Συλλεκτική Χρυσή Μπάλα Molten με την υπογραφή μου. Σας καλώ να συμμετέχετε κι εσείς στη δημοπρασία αυτή και να βοηθήσουμε τον μικρό ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ να βγει νικητής σε αυτήν την πολύ δύσκολη μάχη του. Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ειρήνη για όλο τον κόσμο!” αναφέρει στο σχόλιο του ο Νίκος Γκάλης.

“Ασίστ από Nick Galis στο Χριστόφορο για να μπορέσει να βάλει το καλάθι που κρίνει τον μεγαλύτερο αγώνα, αυτόν της ζωής… Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον τεράστιο αυτόν αθλητή & άνθρωπο!

Πολλά ευχαριστώ και στο CharityIdols και στον Nikos Anagnostopoulos που στήριξαν την ενέργεια αυτή και βοήθησαν στην υλοποίηση της! #teamchristoforos #fightDipg #defeatDipg #NickGallis #CharityIdols” είναι το σχόλιο που υπάρχει στη σελίδα “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τον Χριστόφορο” στο Facebook.