Γλυκά Νερά: Καλείται για νέα κατάθεση ο σύζυγος της Καρολάιν – Σε άλλα «μονοπάτια» οι έρευνες

ΙΝΤΙΜΕ

Nέα στοιχεία έχουν οι αστυνομικοί αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, με τον σύζυγό της να καλείται σε νέα κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις έρευνες δεν προκύπτει το σενάριο της ληστείας, σύμφωνα με όσα είχε πει στις Αρχές ο πιλότος.

Οι αστυνομικοί θα παρουσιάσουν στον 32χρονο τα νέα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και για αυτό το λόγο κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην Αλόννησο όπου βρισκόταν ο σύζυγος της Καρολάιν προκειμένου να τον φέρει στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι σήμερα θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη της άτυχης 20χρονης.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση μίλησε στον ΣΚΑΪ και ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ΕΛΑΣ είναι κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Όπως εξήγησε, η αστυνομία λειτουργεί μεθοδευμένα. Θα πρέπει εκτός από την εξιχνίαση να στοιχειοθετήσει και δεδομένα, έτσι ώστε όταν οδηγηθεί κάποιος στην Δικαιοσύνη να μην υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν τα στοιχεία.

Επεσήμανε, επίσης, ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά. Ερωτηθείς για το αν έχουν βρεθεί οι δράστες απάντησε ότι το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει και θα πάει την υπόθεση μέχρι τέρμα.

Στο αν θα υπάρξει ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα ανέφερε ότι δεν γνωρίζαμε κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο σενάρια και τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν.

«Δεν ξέρω αυτά τα σενάρια ποιοι τα διέρρεαν», είπε για τον αριθμό των δραστών και συμπλήρωσε, «3 δράστες, 2 δράστες, 5 δράστες… Υπήρχε μια μαρτυρία του συζύγου. Σύμφωνα με τον σύζυγο ήταν τρεις δράστες. Η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις κοκ.»

Ο κ. Καλλιακμάνης εκτιμά ότι οι δράστες δεν έχουν διαφύγει.

Τέλος, για το αν έχουν ανοίξει τα στόματα απάντησε:

«Δεν έχουν ανοίξει, αλλά θα ανοίξουν».