Γλυκά Νερά: Ο αστυνομικός είχε «καταλάβει» τον πιλότο και πήρε το βρέφος από τα χέρια του 32χρονου

EUROKINISSI

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης τόνισε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ότι οι άνδρες της ΕΛΑΣ είχαν από την αρχή υποψίες για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.


Ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για τον τρόπο που οι αστυνομικοι διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το σύζυγο της Καρολαϊν Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά αποκάλυψε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ο κ. Καλλιακμάνης τόνισε-μεταξύ άλλων- ότι ο συνάδελφος αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. “Όπως γνωρίζετε αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε”.

Πρόσθεσε ότι ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά “το έκανε από αγάπη για προστατέψει ο μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό. Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος”.

Για το αν ο δράστης ήταν δεμένος από άλλο πρόσωπο ή δέθηκε μόνος του, ο κ. Καλλιακμάνης υπογράμμισε ότι ένας άλλος συνάδελφος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά ‘λύσε με, πνίγομαι, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

Για τον φόνο του σκύλου, ο κ. Καλλιακμάνης είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε ο Αναγνωστόπουλος. “Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένης στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;”

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής είπε ότι το σπίτι δεν θύμιζε διάρρηξη. “Τα ρούχα της ντουλάπας ήταν ριγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως ήταν ληστεία. Τους είπε ο πιλότος ότι τα χρήματα ήταν στο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και οι υποτιθέμενοι δράστες ανοίξαν μόνο το επιτραπέζιο;”.