Δείτε ποιοι δήμοι στην Κρήτη θα παρέχουν δωρεάν wifi

Eπιλέχθηκαν οι 2. 800 δήμοι για τη χορήγηση κουπονιού WiFi4EU ύψους 15 000 ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρωτοβουλίας ανήλθε σε 42 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr , oι επιλεγέντες δήμοι θα έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν σημεία Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως δημαρχεία, βιβλιοθήκες, μουσεία, πάρκα, πλατείες και άλλους χώρους δημόσιου ενδιαφέροντος.

Η Επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας κ. Μαρίγια Γκαμπριέλ εξέφρασε την ικανοποίησή της με την ακόλουθη δήλωση: «Χάρη στην πρώτη πρόσκληση WiFi4EU, 2 800 δήμοι θα μπορούν να παρέχουν σε χιλιάδες Ευρωπαίους και επισκέπτες δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε δημόσιους χώρους, σε ολόκληρη την ΕΕ, προσφέροντας μεγαλύτερη συνδεσιμότητα στην καθημερινότητα των πολιτών. Οι εν λόγω δήμοι βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Η βελτίωση της συνδεσιμότητας στην ΕΕ αποτελεί βασικό στοιχείο της στρατηγικής μας για την ψηφιακή ενιαία αγορά και η πρωτοβουλία WiFi4EU είναι ένα ακόμη απτό βήμα που θα την καταστήσει πραγματικότητα για όλους.»

Δείτε παρακάτω τους Δήμους της Κρήτης που θα παρέχουν δωρεάν wifi:

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ-Municipality of Chania

ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ-Municipality of Platanias

ΔΗΜΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ-Municipality of Anogia

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-Municipality of Aghios Vassilios

ΔΗΜΟΣ ΒΙΑΝΝΟΥ-Municipality of Viannos

ΔΗΜΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ-Municipality of Oropedio Lassithiou

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τους Δήμους σε όλη την Ελλάδα