Διάσημος Αμερικανός επενδύει στη Μίλατο

Οι ηλιόλουστες παραλίες είναι το σήμα κατατεθέν της Κρήτης

«Τρελαμένοι» οι Αμερικανοί με τις κρητικές αντιθέσεις


Ένας από τους πιο διάσημους Αμερικανούς παίκτες ποδοσφαίρου (και με τηλεοπτική παρουσία) υπέγραψε πριν από λίγες ημέρες συμβόλαιο για την αγορά πολυτελών κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή της Μιλάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής Αμερικανός παίκτης, πριν προχωρήσει στην υπογραφή των συμβολαίων, έκανε ταξίδι-αστραπή στην Κρήτη από την Αμερική προκειμένου να δει από κοντά το πολυτελές συγκρότημα, την ευρύτερη περιοχή και να πάρει λίγη «γεύση» από Κρήτη.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι παρέμεινε στην Κρήτη μόλις δύο ημέρες, ωστόσο ήταν αρκετές για να τον… κερδίσουν, να προχωρήσει στην υπογραφή των συμβολαίων αλλά και να αποτελέσει, κατά κάποιον τρόπο, «διαφημιστή» του νησιού σε ανθρώπους του κύκλου του.

Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι στα τέλη Απριλίου η Κρήτη έχει χιόνι

«Ξετρελαμένοι» οι Αμερικανοί με το μικροκλίμα της Κρήτης

Το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφεται έντονο ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων στην Κρήτη από Αμερικανούς. Ήδη τις ημέρες αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την αγορά ακινήτων ακόμα και με σκοπό την ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με άξονα την δημιουργία πρότυπων αθλητικών κέντρων με πολλαπλές δράσεις.

Οι Αμερικανοί φέρονται να έχουν ξετρελαθεί με την Κρήτη, την ομορφιά των τοπίων και κυρίως τις αντιθέσεις της. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι Απρίλη μήνα ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα και ταυτόχρονα να κάνουν σκι στις χιονισμένες πλαγιές του Ψηλορείτη.

Ο δικηγόρος Κώστας Παπαμαστοράκης

Το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον των Αμερικανών επιβεβαίωσε στην «Π» και ο γνωστός δικηγόρος Κώστας Παπαμαστοράκης, νομικός σύμβουλος μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Κρήτη και στο εξωτερικό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ήδη κυκλοφορεί ειδικό βίντεο με λήψεις από drone που έγιναν την ίδια ημέρα, μέσα στον Απρίλιο, στο οποίο αποτυπώνονται οι… ευλογημένες αντιθέσεις της Κρήτης, οι δαντελωτές ακτές της, τα γραφικά λιμανάκια της, παραδοσιακοί οικισμοί, σύγχρονα οικιστικά συγκροτήματα, αρχαία μνημεία, ελαιώνες, φαράγγια  και από την άλλη οι χιονισμένες πλαγιές του Ψηλορείτη όπου κάποιοι κάνουν σκι και  σνόουμπορντ. Το βίντεο αυτό ήδη έχει προωθηθεί σε Αμερικανούς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι στην Κρήτη εκτός από τις μαγευτικές παραλίες, υπάρχει και φυσικό χιόνι τέτοια εποχή. Ένα εκπληκτικό βίντεο που μέσα σε λίγα λεπτά συμπυκνώνει τη μαγεία της Κρήτης.