Διακοπές μέχρι την Πρωτομαγιά για την οικογένεια Τσίπρα – Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κρήτη η οικογένεια Τσίπρα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα με τα δύο τους παιδιά βρίσκονται στο νησί από τη Μεγάλη Παρασκευή και ο πρωθυπουργός από το Μεγάλο Σάββατο, απολαμβάνοντας την κρητική φιλοξενία.

Οι διακοπές ολοκληρώνονται την Πρωτομαγιά, καθώς την Πέμπτη 2 Μαΐου ο κ. Τσίπρας επιστρέφει στα καθήκοντά του, με α’ σταθμό των επισκέψεών του, τους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, καθώς επίσημο πρόγραμμα δεν έχει εκδοθεί, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί το τμήμα Γούρνες – Χερσόνησος που παραδόθηκε πριν από λίγες μέρες στην κυκλοφορία καθώς και τη γέφυρα του Χαμεζίου.

Δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να βρεθεί και στο εργοτάξιο του τμήματος Αγίας Βαρβάρα – Απομαρμάς, του δρόμου Ηρακλείου – Μεσαράς, το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί.

Την Παρασκευή 3 Μαΐου ο κ. Τσιπρας θα επισκεφθεί τα Χανιά, όπου μετά από επαφές και συναντήσεις που θα έχει με τοπικούς φορείς, θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19.30 στο κλειστό γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου.

Πάντως ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί ξανά την Κρήτη σε λίγες ημέρες καθώς θα κλείσει τις προεκλογικές του ομιλίες στο Ηράκλειο, όπως συνηθίζει, λίγο πριν το άνοιγμα των καλπών.