Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πυροσβεστική

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου στολίστηκε φέτος με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο, μέσα από το ενδιαφέρον και την αγάπη της τοπικής κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κισσάμου και όχι μόνο.

Την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή των υλικών και μέσων πυρόσβεσης τα οποία είχαν παραγγελθεί πριν από μερικούς μήνες στην εταιρία ΜΟΒΙΑΚ από Συλλόγους, Επιχειρηματίες και ιδιώτες της περιοχής της Κισσάμου αλλά και του Νομού Χανίων.

Όπως αναφέρει το parakritikia.gr ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αρχιπύραρχος κ. Μαραγκάκης Ιωάννης, παρουσία του οποίου έγινε η παράδοση των υλικών, αφού ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία, επισήμανε ότι τα ανωτέρω τα υλικά θα συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και θα ενισχύσουν σημαντικά τον μηχανισμό δασοπυρόσβεσης της τοπικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου, Πυραγός Νικολουδάκης Γεώργιος, από πλευράς του δήλωσε ότι η ευαισθητοποίηση αυτή της τοπικής κοινωνίας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, είναι τουλάχιστον συγκινητική και αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ ταυτόχρονα τους οπλίζει με δύναμη προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της Προστασίας του Πολίτη.