“Για δική μου χρήση η ηρωίνη” υποστηρίζει ο γιατρός – Την Παρασκευή απολογείται ο ναρκέμπορος

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν την ώρα που ο…γιατρός αγόραζε την δόση του από τον 33χρονο


Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν νωρίτερα οι δύο συλληφθέντες, 33 και 55 ετών που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.Ο 50χρονος γιατρός αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση κατ’ εξακολούθηση ενώ ο 33χρονος Αλβανός λόγω κακουργηματικής δίωξης παραπέμφθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την Παρασκευή. Ο 50χρονος θα δικαστεί στις 16 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός ζήτησε συγνώμη και ισχυρίστηκε ότι πήρε 5 γραμμάρια έναντι 150 ευρώ για δίκη του χρήση. Φέρεται να παραδέχτηκε δε, ότι είχε ξαναγοράσει άλλες δυο φορές από τον Αλβανό τον περασμένο μήνα. Ο Αλβανός από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ενεπλάκη στην διακίνηση τελευταία λόγω ανάγκης. Σημειώνεται πάντως ότι ο 33χρονος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άντρες,συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση που στήθηκε το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και συνελήφθησαν την ώρα που ο 50χρονος – γιατρός σε δημόσια δομή που υπηρετεί στην Κρήτη – έπαιρνε τη δόση του από τον 33χρονο Αλβανό.

Η αστυνομία βρήκε κατά τη συναλλαγή πέντε γραμμάρια ηρωίνης που ήταν η δόση για τον 50χρονο γιατρό ενώ στο σπίτι του…«διανομέα» βρέθηκαν συνολικά 750 γραμμάρια ηρωίνης.