Δολοφονία Καλαντζάκη: Μυστήριο με το δώρο της χήρας στον Βούλγαρο αστυνομικό

Τι αναζητούσε στο διαδίκτυο η καταδικασθείσα λίγο πριν από τη δολοφονία του γιατρού


Εκτός από τα έγγραφα και τις φωτογραφίες αλλά και τις αναζητήσεις στο ίντερνετ που στην ουσία προδίδουν τις κινήσεις της χήρας του γιατρού μια νέα λεπτομέρεια που βλέπει το φως της δημοσιότητας επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Μαζί σου» η χήρα φέρεται να είχε επικοινωνία με τον Βούλγαρο ήδη από το 2014. Μάλιστα ο άνδρας είχε στην κατοχή του ένα τζάκετ στρατιωτικού τύπου το οποίο φέρεται να του το είχε χαρίσει η χήρα. Αυτό το τζακετ βρέθηκε στο αυτοκίνητο του άνδρα μαζί με όπλα και λοιπά αντικείμενα.

Υπενθυμίζεται ότι η χήρα του καρδιολόγου από τη Σητεία που δολοφονήθηκε, έψαχνε στο ίντερνετ αναλυτικά τα ποσά για τις συντάξεις χηρείας πριν το έγκλημα. Σύμφωνα με ρεπορταζ της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» η χήρα έστελνε χρήματα στον συγκατηγορούμενό της. Εξάλλου οι φωτογραφίες και τα έγγραφα «φωτογραφίζουν» τις κινήσεις της και την «καίνε»

Μάλιστα, η γυναίκα από την Βουλγαρία έστελνε χρήματα στον συγκατηγορούμενό της πολύ πριν από τη δολοφονία του συζύγου της. Οι αποδείξεις των εμβασμάτων αυτών βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του Βούλγαρου. Ήδη από τον Ιούλιο του 2016 είχε στείλει 300 ευρώ. Στο ίδιο αυτοκίνητο βρέθηκαν όπλα.

Τι δήλωσε η ίδια στο δικαστήριο για να δικαιολογήσει τη θέση της και τι δείχνουν τα έγγραφα και οι φωτογραφίες για τη δράση της χήρας;

Οι αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: