Δολοφονία καρδιολόγου: “Φωτιά” οι καταθέσεις για τη χήρα

«Φοβόταν ότι θα τον δηλητηριάσει επειδή της ζητούσε επίμονα διαζύγιο και εκείνη δεν του το έδινε. Ο γιατρός δεν έτρωγε στο σπίτι»


Φωτιά ήταν οι καταθέσεις φίλων του άτυχου καρδιολόγου σε βάρος της 39χρονης χήρας, στην δίκη που συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

«Φοβόταν ότι θα τον δηλητηριάσει επειδή της ζητούσε επίμονα διαζύγιο και εκείνη δεν του το έδινε. Ο γιατρός δεν έτρωγε στο σπίτι και δεν άφηνε και μένα να φάω» κατέθεσε μεταξύ άλλων συνταξιούχος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Καταπέλτης όμως ήταν και η κατάθεση συνταξιούχου αξιωματικού της ΕΛΑΣ. Κατέθεσε ότι ο γιατρός του είχε αποκαλύψει τον Μάρτιο πριν την δολοφονία ότι κάποιος είχε κλέψει 30.000 ευρώ από το μηχάνημα του διαδρόμου (εκεί συνολικά υπήρχαν 100.000 ευρώ).

Ο γιατρός εμφανίστηκε να υποψιάζεται κάποιους εργάτες αλλά ο αξιωματικός φίλος του υποστήριξε ότι δεν είναι λογικό όποιος πήρε τις 30.000 ευρώ, να άφηνε τις 70.000. Ο φίλος τον προέτρεψε να κάνει μήνυση κατά αγνώστων αλλά ο καρδιολόγος φοβόταν το σκάνδαλο.
Στην συζήτηση του αποκάλυψε ότι συχνά η σύζυγος του έπαιρνε χρήματα από τις τσέπες ή έκανε αναλήψεις με τις κάρτες του. Μου είχε πει κάπου στον Μάρτιο: «Σήμερα με κλέβει, αύριο θα με σκοτώσει».
Να σημειωθεί ότι η 39χρονη χήρα έχει μηνύσει τους φίλους του γιατρού για τα όσα έχουν υποστηρίξει σε βάρος της.

Δολοφονία καρδιολόγου: "Φωτιά" οι καταθέσεις για τη χήρα