Είχαν κρυμμένα όπλα στο σπίτι και στο ποιμνιοστάσιο τους

Οι έρευνες των αστυνομικών στα σπίτια αλλά και σε ένα ποιμνιοστάσιο είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό όπλων και τη σύλληψη τριών ατόμων.

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου και αστυνομικών του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, τρεις Έλληνες ηλικίας 22, 48 και 52 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί όπλων και της Νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία και το ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 48χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• Ένα πιστόλι,
• Γεμιστήρας,
• Δύο κυνηγετικά όπλα,
• Δύο φυσιγγιοθήκες και
• 209 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων
img_20191017_135647

Επιπλέον ο 48χρονος διατηρούσε ζώα συντροφιάς μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας και παραλείποντας την ηλεκτρονική τους σήμανση.

Ακολούθησε έρευνα στην κοινή οικία του 22χρονου και του 52χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε απομίμηση πολεμικού όπλου και φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.