Εθνική Ελλάδας – Με 1.500 Έλληνες στο πλευρό της κόντρα στη Σουηδία

Greece v Sweden 2022 FIFA World Cup, WM, Weltmeisterschaft, Fussball Qualifiers Vangelis Pavlidis of Greece and his team mates celebrate a goal during the 2022 FIFA World Cup Qualifiers Group B match at Olympic Stadium, Athens PUBLICATIONxNOTxINxUKxCHN Copyright: xYannisxHalasx FIL-15845-0035

Τη συμπαράσταση 1.500 φιλάθλων της θα έχει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στον «τελικό» κόντρα στη Σουηδία


Η εθνική μας ομάδα, μετά το σημαντικό διπλό στο φινάλε κόντρα στη Γεωργία με 2-0, παίζει την Τρίτη έναν «τελικό» κόντρα στη Σουηδία, για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Το ματς με τους Σκανδιναβούς είναι κομβικής σημασίας, αφού η εθνική μας ομάδα σε περίπτωση νίκης σκαρφαλώνει στους 12 βαθμούς, όσους έχει και η Σουηδία, αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία, κάτι που σημαίνει ότι ουσιαστικά θα είναι δεύτερη.

Στη Σουηδία για το ματς θα έχει και σημαντική υποστήριξη η γαλανόλευκη, καθώς θα βρεθούν στις κερκίδες 1.500 Έλληνες, για να βοηθήσουν την εθνική μας ομάδα.

Συγκεκριμένα, οι Σκανδιναβοί ενημέρωσαν ότι θα διαμορφώσουν χώρο για 1.200 Έλληνες, ενώ περίπου 300 ακόμα θα βρίσκονται διάσπαρτοι ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων, με τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων να αποτελείται από ομογενείς.