ΕΚΚΛΗΣΗ ΧΑΧΛΙΟΥΤΗ: «Κουράστηκα να βλέπω ανθρώπους να πεθαίνουν τόσο άδικα…»

Ο κ. Κώστας Χαχλιούτης

“Κουράστηκα να βλέπω ανθρώπους να πεθαίνουν άδικα ενώ είχαν την ευκαιρία να σωθούν! Έχω δει οικογένειες να ξεκληρίζονται. Φτάνει πια. Έχω δει ανθρώπους να κλαίνε και να μου λένε ότι φοβήθηκαν από αυτά που άκουγαν και δεν εμβολιάστηκαν.

Έχω δει ανθρώπους να μου λένε “γιατρέ δεν θέλω να πεθάνω”, και πέθαναν. Άλλο φάρμακο μέχρι τώρα δεν έχουμε που να βοηθάει εκτός το εμβόλιο. Και έναν να πείσω να σωθεί, θα λέω κάπου βοήθησα κι εγώ. Φτάνει πια”.

Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που στέλνει ο αναπληρωτής διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου κ. Κώστας Χαχλιούτης, ο οποίος ανέφερε ακόμη τα εξής:

“Στον νομό Ηρακλείου έχει εμβολιαστεί έναντι της covid 19 περίπου το 62%, στον νομό Λασιθίου το 70% στους νομούς Ρεθύμνου και Χανίων περίπου το 60% του πληθυσμού. Άρα το υπόλοιπο περίπου 40% είναι ανεμβολίαστο! Τις επόμενες ημέρες στις εντατικές θα δούμε και πάλι οι εισαγωγές να αυξάνονται, μιας και σύμφωνα με τα ως τώρα στατιστικά ακολουθούμε τη Θεσσαλονίκη με διαφορά φάσης 15 περίπου ημερών!

Λοιπόν το 85% περίπου των εισαγωγών θα είναι από εσάς που δεν έχετε εμβολιαστεί και το 15% από εμάς που έχουμε πλήρως εμβολιαστεί όπως δείχνουν τα στατιστικά των προηγούμενων νοσηλειών. Πολλοί θα καταλήξουν στις εντατικές! Και αυτό επειδή η αποτελεσματικότητα των εμβολίων είναι περίπου 90%.

Βλέπετε λοιπόν πόσο βοηθούν τα εμβόλια! Εμβολιαστείτε λοιπόν γιατί το τσουνάμι έρχεται στην Κρήτη και είναι άδικο να θρηνήσουμε κι άλλους νεκρούς. Η τρίτη δόση στους άνω των 50 είναι επιβεβλημένη! Αυτό δείχνουν οι μελέτες από το Ισραήλ. Γρηγορείτε!».