«Εμβολιαστείτε»: Το μήνυμα Έλληνα δημοσιογράφου που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

ΙΝΤΙΜΕ

Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού στέλνει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Νίκος Παγκάκης ο οποίος νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» λόγω κορωνοϊού και όπως λέει έφτασε στα πρόθυρα της ΜΕΘ.

«Παραμένω στο νοσοκομείο, ελπίζω σήμερα – αύριο να βγω. Δεν το πέρασα καθόλου ελαφριά, δεν το περίμενα. Είχα κανονίσει για εμβόλιο τον Αύγουστο, δεν πρόλαβα» είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια διηγήθηκε την περιπέτεια της υγείας του:

«Ξεκίνησε η ιστορία ελαφριά, εξελίχθηκε με δυνατό πυρετό. Όταν ένας άνθρωπος που δεν καπνίζει, δεν πίνει, δεν έχει υποκείμενα νοσήματα, φτάνει στα πρόθυρα της Εντατικής τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ξέφυγε το πράγμα, αυτή είναι η αλήθεια. Μια άλλη σκληρή αλήθεια είναι προφανώς όταν περιμένεις το ραντεβού με τον κορωνοϊό δεν κλείνεις ραντεβού ο κορωνοϊός σε βρίσκει, δεν τον βρίσκεις…», είπε.

«Όλοι θεωρούν ότι είναι κάτι που αποκλείεται να χτυπήσει τη δική τους πόρτα, είναι πολύ μεγάλο λάθος αυτή η εκτίμηση», επισήμανε.

«Θέλω να μεταφέρω μήνυμα από τους νοσηλευτές και τους ψυχοθεραπευτές γιατί το στοίχημα του κορωνοΐου έχει να κάνει και με την ψυχολογία μας… Οι νοσηλευτές με παρακάλεσαν να μεταφέρω μήνυμα στον κόσμο γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν έχουν διασωληνώσει ποτέ άτομο εδώ που να έχει εμβολιαστεί» κατέληξε.