Εντοπίστηκε νέο κρησφύγετο του «τοξοβόλου»

Nέο κρησφύγετο του «Τοξοβόλου» στην οδό Οιδίποδος 35 στα Σεπόλια εντόπισε το βράδυ της Κυριακής η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το κρησφύγετο είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου τον περασμένο Οκτώβριο.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Μέχρι στιγμής, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν δύο κινητά, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία, ένας ασύρματος, κλειδιά και ένας φορητός υπολογιστής.

Πριν από τρεις ημέρες, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εντόπισε το πρώτο κρησφύγετο του «τοξοβόλου» έπειτα από έρευνα που έγινε σε διαμέρισμα στην στην οδό Ναυάρχου Βότση 3 στα Πατήσια.
Το εν λόγω διαμέρισμα νοίκιαζε μία από τις γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του, η Δήμητρα-Ευδοξία Βαλαβάνη, 26 ετών, χρησιμοποιώντας τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς της, από τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί η ενοικίαση.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ένα drone και εξαρτήματά του, δύο κάρτες μνήμης, με δύο αντάπτορες, κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM, ένα πολυμηχάνημα – εκτυπωτής, ένα τάμπλετ και τρία USB stick, μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας και κάρτα SIM, ανταλλακτικά,πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά, φωτογραφίες ταυτότητας του «Τοξοβόλου» καθώς και πλήθος από ρούχα και υποδήματα.