Επιτυχία της αστυνομίας – Εντόπισε τον οδηγό του ασημί golf που χτύπησε τον μοτοσικλετιστή!

Μετά από ενδελεχή έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων κατάφεραν να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό – Πως βρέθηκε το όχημα

Ένα μεγάλο στοίχημα κέρδισε η αστυνομία του Ηρακλείου η οποία κατάφερε τελικά να εντοπίσει τον οδηγό του ασημί golf που χτύπησε σοβαρά και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή στην Λ. Κνωσού, πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, μετά από ενδελεχή έρευνα , υπομονή και μεθοδικότητα και παρά τις δυσκολίες η Τροχαία εντόπισε το όχημα με το οποίο ο οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε τον άτυχο 54χρονο που ακρωτηριάστηκε στο κάτω άκρο μετά το σοβαρό ατύχημα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην αστυνομία που δεν παραιτήθηκε από την υπόθεση παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και εντόπισε τον ασυνείδητο οδηγό ώστε να τον παραδώσει στην Δικαιοσύνη.

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Πως εντόπισαν το ασημί golf

Mία τιτάνια έρευνα έλαβε χώρα για τον εντοπισμό του ασημί golf και του οδηγού που εγκατέλειψε τον άτυχο 54χρονο τραυματισμένο στη λ. Κνωσού.

Η τροχαία πήγαινε πόρτα -πόρτα σε χωριό του Ηρακλείου ώστε να φέρει καρπούς η έρευνα. Μόνο σήμερα ερεύνησαν περίπου 50 αυτοκίνητα!

Τελικά κατάφεραν να βρουν το όχημα παρκαρισμένο στην αυλή του πατρικού σπιτιού του οδηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ο ίδιος δεν ήταν εκεί ωστόσο τον κάλεσαν τηλεφωνικά και τον ενημέρωσαν πως βρήκαν το όχημα και δεν υπήρχαν πλέον περιθώρια.

Ο οδηγός του είπε : “Eντάξει, θα έρθω” και στη συνέχεια πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος έχει ποινικό παρελθόν για άλλου είδους αδικήματα γι αυτό κι έδινε το “παρών” στην αστυνομία.