Οι επίδοξοι ζωοκλέφτες… λαχτάρησαν και έγιναν “καπνός”

Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών του ΤΑΕ Ηρακλείου ήταν αυτή που απέτρεψε μια ακόμα ζωοκλοπή σε χωριό, με τους δράστες να φεύγουν κυριολεκτικά με άδεια χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr  η απόπειρα ζωοκλοπής έγινε στις 2 τα ξημερώματα στο χωριό Ίνια, πολύ κοντά στους Ατσιπάδες ενώ το όχημα που χρησιμοποιήθηκε είχε κλαπεί λίγο νωρίτερα από τον Άγιο Θωμά.

Όλα έγιναν όταν οι αστυνομικοί του ΤΑΕ που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή, ειδοποιήθηκαν ότι από τον Άγιο Θωμά, κλάπηκε ένα αγροτικό. Αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες με την περιπολία τους να επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές, κοντά σε αυτή όπου έγινε η κλοπή του οχήματος.

Κι ενώ οι αστυνομικοί του ΤΑΕ ερευνούσαν τις γύρω περιοχές “έπεσαν” πάνω σε έναν κτηνοτρόφο ο οποίος τους ενημέρωσε ότι άγνωστα άτομα είχαν μπει στο μαντρί του και του έκλεβαν τα ζώα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν χρειάστηκαν σχεδόν καθόλου χρόνο για να επέμβουν. Μόλις έφτασαν στο μαντρί, ο τσιλιαδόρος της παρέας, ενημέρωσε τους υπόλοιπους ότι “πλάκωσε” η αστυνομία κι έτσι τα σχέδιά τους χάλασαν. Οι ίδιοι αναγκάστηκαν να χαθούν μέσα στα σκοτάδια ενώ το κλεμμένο αγροτικό και τα ζώα, έμειναν πίσω.

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες ώρες μετά την υπόθεση με τις κλεμμένες ελιές τις οποίες παράτησαν οι δράστες πάνω στο κλεμμένο αγροτικό, όταν ξαφνικά μπροστά τους, είδαν πάλι τους αστυνομικούς του ΤΑΕ.