Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 29χρονης στα Αχλιά – Έρευνες σε θάλασσα και ξηρά και με ελικόπτερο

Μια μεγάλη προσπάθεια αναζήτησης μιας 29χρονης Ελβετίδας έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ όταν η κοπέλα σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής.

Η 29χρονη η οποία έχει σύντροφο από την περιοχή, είχε στείλει μήνυμα σε αυτόν νωρίτερα πως θα πάει για μπάνιο στην παραλία της Γαλήνης και έτσι απ’ τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή της, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας και στην Αστυνομία σε στεριά και θάλασσα όλου του παραλιακού μετώπου.

Οι έρευνες δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και έτσι από σήμερα οι έρευνες συνεχίζονται και με τη βοήθεια ελικοπτέρου που έχει σταλεί από το κέντρο ελέγχου του Λιμενικού Σώματος.

Οι έρευνες δεν επικεντρώνονται μόνο στη θάλασσα αφού υπάρχει μια μαρτυρία πως κάποιος είδε την κοπέλα στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα αργά το βράδυ, ενώ υπάρχουν και άλλα προσωπικά στοιχεία που δείχνουν πως οι έρευνες πρέπει να συνεχιστούν και στην ξηρά.

Στις έρευνες αυτή τη στιγμή συμμετέχουν 2 πλωτά σκάφη του Λιμενικού, η Αστυνομία  και σκάφη εθελοντών που χτενίζουν το ευρύτερο θαλάσσιο μέτωπο.