Αυτός είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που ανακοίνωσε επίδομα γέννας 300.000 ευρώ

Σε εταιρική εκδήλωση ο Έλληνας επιχειρηματίας ανακοίνωσε στους εργαζομένους του ότι θα δοθεί μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.


Η γνωστή γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, ιδιοκτησίας Δημήτρη Σαράντη, ανακοίνωσε στους εργαζομένους της, κατά την κοπή της πίτας για το 2020 ότι θα δοθεί μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων. Επιπλέον ο πρόεδρος της εταιρείας τόνισε πως έχοντας στόχο την αύξηση της γεννητικότητας μεταξύ των οικογενειών των εργαζομένων, ότι αποφάσισε να μοιράσει κονδύλι 300.000 ευρώ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας (η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας περιλάμβανε πέντε φλουριά τα οποία αντιστοιχούν σε 500 ευρώ για κάθε τυχερό), η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000 ευρώ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.


https://cdn.flash.gr/multimedia/static/inline/2020/01/oly1.jpg?v=0


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. αποτελεί τον μεγαλύτερο εισκομιστή ποσοτήτων Ελληνικού γάλακτος το οποίο συλλέγει καθημερινά από 1.700 Έλληνες παραγωγούς.