Εφιάλτης για φοιτήτρια στην Κρήτη – Δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στη Νέα Χώρα, όταν άγνωστο άτομο επιτέθηκε σε νεαρή φοιτήτρια στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Το περιστατικό συνέβη στις 3:30 περίπου τα ξημερώματα και ευτυχώς είχε θετική έκβαση αφού η κοπέλα κατάφερε να απομακρύνει το χέρι του δράστη από το στόμα της με αποτέλεσμα τα ουρλιαχτά της να κινητοποιήσουν τους ενοίκους και εκείνος να τρομάξει και να φύγει τρέχοντας.

Ωστόσο, πρόκειται για το δεύτερο πανομοιότυπο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες στην ίδια πολυκατοικία καθώς στα τέλη Δεκεμβρίου, πιθανότατα το ίδιο άτομο (είναι ταυτόσημες οι περιγραφές) είχε επιτεθεί με τον ίδιο τρόπο σε 26χρονη κοπέλα, ακριβώς στο ίδιο σημείο, σπρώχνοντάς την στο εσωτερικό της πολυκατοικίας, μπροστά από το ασανσέρ.

Η είσοδος της πολυκατοικίαςΚαι η 26χρονη με δυνατές κλωτσιές στο ασανσέρ είχε καταφέρει να ξεσηκώσει τότε την πολυκατοικία (η ώρα ήταν 5 τα ξημερώματα) με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή αφού πρώτα την είχε τραυματίσει εσωτερικά στο στόμα και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Πάντως, τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Ενώ η κλοπή θεωρείται απίθανο, γιατί είχε την ευκαιρία και στις δύο περιπτώσεις να αρπάξει τις τσάντες των κοριτσιών, εξετάζεται το ενδεχόμενο οι επιθέσεις να είχαν σεξουαλικό περιεχόμενο.

Ένοικοι της πολυκατοικίας περιγράφουν στο zarpanews.gr τη φρίκη που έζησαν και ζητούν άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά και αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή καθώς έχουν σημειωθεί τουλάχιστον δύο ακόμα περιστατικά σε κοντινά σημεία.

Τι λέει η ένοικος που ειδοποίησε την Αστυνομία

“Είχα μόλις μπει στην πολυκατοικία, τρία λεπτά πριν και είχα μόλις κλειδώσει την πόρτα μου, όταν άκουσα φρικτά ουρλιαχτά. Πραγματικά νόμιζα ότι το σκοτώνουν το κορίτσι. Άρχισα να χτυπάω την πόρτα μου δυνατά για να τρομάξει ο δράστης και να φύγει και φώναζα ότι καλώ την Αστυνομία. Όντως πήρα την Αστυνομία και ήρθαν πάρα πολύ γρήγορα” εξιστορεί στο zarpanews.gr η ένοικος του διπλανού διαμερίσματος.

“Είναι μικρόσωμος και αποστεωμένος”

“Ευτυχώς το κορίτσι κατάφερε να τον κλωτσήσει και να τον κάνει να φύγει. Έδωσε λεπτομερή περιγραφή στην αστυνομία. Είναι κοντός, πολύ αδύνατος, αποστεωμένος, με βαθουλωμένα μάγουλα, με μούσια” σύμφωνα με της περιγραφή, η οποία συμπίπτει απόλυτα με την περιγραφή της 26χρονης. Σημειώνεται δε, ότι τον άκουσαν να απειλεί την κοπέλα σε άπταιστα Ελληνικά.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία με τρία περιπολικά και πήρε λεπτομερείς καταθέσεις από όλους τους ενοίκους. Άλλωστε, ήδη ήταν σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση του πρώτου περιστατικού, με την αξιοποίηση και υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.