Ηράκλειο: Νόμιζαν ότι το κοριτσάκι κοιμόταν στην κούνια αλλά αυτό ήταν νύχτα στους δρόμους!

Ένα απίστευτο περιστατικό το οποίο θα μπορούσε εύκολα να είναι σενάριο ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντένυ τον τρομερό σε πολύ μικρή ηλικία, διαδραματίστηκε σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου.

Πρωταγωνίστρια μία μπέμπα μόλις 2 ετών η οποία καρδιοχτύπησε τους γονείς της αφού κατάφερε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, να βγει από την κούνια, να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και να βγει στους δρόμους!

Οι γονείς δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό αφού όπως είναι λογικό, το μυαλό τους δεν πήγε στιγμή σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αφού κάδε βράδυ τέτοια ώρα το κοριτσάκι ήταν στην κούνια του και κοιμόταν, μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου οπότε και έκανε τη… επανάστασή του βγαίνοντας στους δρόμους.

Περίοικοι εντόπισαν το μωρό να περιπλανιέται απροστάτευτο και έντρομοι από τις πιθανότητες να είχε πάθει κάτι κακό, το πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Αφού το παιδάκι ήταν πλέον ασφαλές, οι αστυνομικοί το πήγαν στο σπίτι, πρωί πια, μες τους γονείς έντρομοι να ενημερώνονται για το τί είχε συμβεί.

Τόσο ο πατέρας όσο και η 31χρονη μητέρα του, περιγράφονται ως πολύ καλοί γονείς που μεγαλώνουν το παιδί τους με πολλή αγάπη και φροντίδα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε και ο πατέρας κρίθηκε αθώος.