Ηράκλειο: Προσοχή – Οι λαχνοί είναι απάτη

Την προσοχή των πολιτών εφιστά με ανακοίνωσή του το 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, καθώς νεαροί κυκλοφορούν και πουλούν λαχνούς εξ ονόματος του σχολείου, υποτίθεται για τη συγκέντρωση χρημάτων για σχολική εκδρομή, χωρίς κάτι τέτοιο να ισχύει.
Ο διευθυντής του 10ου Γυμνασίου Γιώργος Φουστανάκης, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Γιόφυρου, οι επιτήδειοι πωλούν λαχνούς σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου και για το γεγονός ο ίδιος έλαβε γνώση από κλήσεις πολιτών που ζήτησαν πληροφορίες για τη λαχειοφόρο αγορά.
«Στο σχολείο μας δεν γίνεται κάποια λαχειοφόρος αγορά και είναι σαφές ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τους μαθητές ή το σχολείο. Προφανώς χρησιμοποιούν το σχολείο για να αποσπούν χρήματα από τους πολίτες» ανέφερε και κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί.
Όπως επισήμανε ο διευθυντής του σχολείου, εκτός από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία.
Η ανακοίνωση του 10ου Γυμνασίου:
“Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι το σχολείο μας δεν έχει καμία σχέση με λαχνούς λαχειοφόρου αγοράς που κάποιοι επιτήδειοι πουλούν, προσποιούμενοι ότι είναι μαθητές του 10ου Γυμνασίου Ηρακλείου”.