Ηράκλειο: Σκοτώθηκε 19χρονος σε τροχαίο στην 62 Μαρτύρων

Βίαια κόπηκε το νήμα της ζωής του 19χρονου δικυκλιστή


Τραγικός επίλογος για έναν 19χρονο που σκοτώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο. Ο 19χρονος Μιχάλης κινείτο με δίκυκλο λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων Ηρακλείου και στην κατεύθυνση από Γάζι προς Ηράκλειο.

Για άγνωστη αιτία, ο άτυχος 19χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου το οποίο χτύπησε στο κράσπεδο νησίδας με αποτέλεσμα να βρεθεί ο νεαρός αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Δυστυχώς τα τραύματα του 19χρονου ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με την την πιο πιθανή εκδοχή ο νεαρός δεν φορούσε κράνος. Βαθιά οδύνη προκάλεσε η απώλεια της ζωής του στην οικογένεια και τους φίλους του που δεν μπορούν να πιστέψου ότι ο 19χρονος χάθηκε τόσο ξαφνικά.

«Ματωμένος» Αύγουστος

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Αυγούστου, το καλοκαίρι αποδείχθηκε «ματωμένο» για την Κρήτη. Στους δρόμους του νησιού από την αρχή τον Ιούνιο «χάθηκαν» 14 ψυχές και υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός αυτός θα ανέβει μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι. Συνολικά τα θύματα τροχαίων στην Κρήτη για το 2019 ανέρχονται σε 42. Οι αρχές εφιστούν την προσοχή των οδηγών ώστε να υπάρξουν άλλα αθώα θύματα στην άσφαλτο.